PROGLASUR heeft
een unieke
samenstelling

Met PROGLASUR dringen mineralen diep in het glazuuroppervlak. Ze versterken en verharden actief het verzwakte glazuur zodat dit gezonder, sterker en beter beschermd wordt tegen zuren, iedere dag opnieuw.

Dagelijkse bescherming is de beste aanpak om tanderosie tegen te gaan.

Zuren in onze dagelijkse voeding kunnen tanden verzwakken en essentiële mineralen oplossen waardoor het tandglazuur makkelijker afslijt..

Als het eenmaal weg is komt het niet meer terug.

Bij elke poetsbeurt dringen de PROGLASUR-mineralen diep in het glazuuroppervlak en wordt het verzwakte glazuur op effectieve wijze weer verhard en versterkt.

Het meest aanbevolen door tandartsen bij tanderosie.

Tandartsen bevelen PROGLASUR aan. Onze tandpasta's hebben een unieke samenstelling met geoptimaliseerde fluorideconcentraties die verzwakt glazuur actief versterken. PROGLASUR tandpasta helpt ook om te voorkomen dat het glazuur verder oplost. De tandpasta, en de tandenborstel zijn elk speciaal ontwikkeld voor mensen met een mogelijk risico op tanderosie. De serie tandpasta’s van PROGLASUR bieden daarnaast alle voordelen die u zou verwachten van een gewone tandpasta.

Bij tweemaal daags poetsen helpt PROGLASUR:
1. Beschermen tegen de gevolgen van tanderosie
2. Beschermen tegen tandbederf
3. Gezonde tanden en gezond tandvlees te behouden
4. Bij een schone en frisse mond

PROGLASUR tandpasta is ook geschikt voor mensen met gevoelige tanden. PROGLASUR voor kinderen is speciaal ontwikkeld om de kwetsbare tanden van kinderen te helpen beschermen tegen tandbederf en tanderosie.

 

Tandartsen bevelen PROGLASUR aan om uw tanden te helpen beschermen tegen de gevolgen van tanderosie.

Uw tandarts kunt u naast adviezen om tandbederf te helpen voorkomen en adviezen voor de verzorging van tandvlees eveneens vertellen of u mogelijk risico loopt op tanderosie. De tandarts kan ook eenvoudige tips geven. Bijvoorbeeld: ga eens na hoe vaak per dag u zuurhoudende voeding of dranken neemt; zorg ervoor dat deze zo min mogelijk in contact komen met uw tanden; houdt ze niet voor langere tijd in uw mond en neem niet continu kleine slokjes. Uw tandarts kan u adviseren, als u een mogelijke risico loopt op tanderosie en hoe u tanderosie kunt voorkomen.

Pronamel Extra Freshness